Izaberite stranicu

Salata

Zelena salata prešla je put od sezonskog povrća do onog koje se proizvodi i konzumira tokom cele godine. Ovo je kultura koja je jako tražena na tržištu, što za jednog ozbiljnog poljoprivrednog proizvođača upravo to predstavlja dobitnu kombinaciju za siguran plasman.

Za uspešno gajenje zelene salate jedan od ključnih faktora je svakako odabir sorte i semena zelene salate što je preduslov koji se mora ispuniti pre početka gajenja. Sorta određuje koliko će proces proizvodnje biti uspešan. Ukoliko se prolećna sorta gaji zimi, može se desiti da salata uopšte ne zavije glavicu, dok zimska sorta gajena leti ili u proleće može vrlo brzo da obrazuje cvetonosno stablo.

Kompanija “Holland Angro” ima široku paletu semena zelene salate koje se dobro pokazale na tržištu. U našoj ponudi možete za sebe pronaći ono što vam odgovara, jer asortiman pokriva proizvodnju tokom čitave godine i zadovoljava i najistančanije ukuse. Naše sorte karakterišu krupne i okrugle glavice, izuzetno atraktivne sa blago ili jako naboranim listovima, svetlo zelene ili crvene boje, otporne na mnoge štetočine, hladnoću ili visoke temperature. najpopularnije su: “jukebox” salata, “lirice” salata i salata puterica.

Više informacija na sledećim linkovima:

Hrskavost, dobra težina i odličan ukus: Ovo su preporučene sorte zelene salate

HOLLAND ANGRO SALATE

HOLAND ANGRO PROLECNO JESENJE SALATE

Sa zelenom salatom dobar plasman na tržištu je zagarantovan

Koju vrstu zelene salate izabrati za letnju proizvodnju

Odabir semena jedan od ključnih faktora za zimsku proizvodnju zelene salate

Više od 25 godina sa vama

 

 Profesionalno  seme uz vase iskustvo I našu podršku garantuju uspeh.