Izaberite stranicu

O Nama

 

„Holland Angro“ teži da napravi takav odabir hibrida povrća koji najviše odgovara kako zahtevima naših proizvođača u cilju postizanja većih prinosa i kvaliteta proizvoda, tako i zahtevima tržišta u pogledu noviteta i ukusa. P

Nudimo vrhunski semenski materijal

„Holland Angro“ je prisutan na tržištu Republike Srbije od 1996. godine. Počeli smo kao generalni zastupnici i distributeri poznate holandske semenske kuće „Nickerson-Zwaan“, a nekoliko godina kasnije proširili smo saradnju sa kompanijom „Vilmorin“ iz Francuske, koja se nalazi u samom svetskom vrhu semenske proizvodnje. Visok kvalitet semena povrća kao i profesionalnost, doprineli su da „Holland Аngro“ postigne izuzetne rezultate za veoma kratko vreme. Od 2018. godine dopunili smo asortiman zahvaljujući integraciji kompanije „Vilmorin“ sa semenskom kućom „Mikado Kyowa Seed“ iz Japana, koji su širom Evrope prvenstveno poznati po selekcijama hibrida iz familije kupusnjača. Pošto nam je cilj da poljoprivrednim proizvođačima pružimo široku paletu visoko-kvalitetnih proizvoda, od 2019. godine postali smo zastupnici i grupacije „Blumen Group“ iz Italije koju čine iz tri semenske kuće: „T&T“, „Olter i Four“, koje su u Italiji, a od skoro i u ostalim evropskim zemljama, potvrdile svoj kvalitet u selekcijama patlidžana i lisnatog povrća, kako za standardnu, tako i za „baby leaf“ proizvodnju. Sa željom da još više  proširimo  naš već bogat asortiman semena povrća  od 2021 započeli smo saradnju sa semenskom kućom Wing Seed iz Holandije,  koja ima širok spektar proizvoda, a izdvaja se u hibridima kupusa, karfiola i brokolija.

„Holland Angro“ teži da napravi takav odabir hibrida povrća koji najviše odgovara kako zahtevima naših proizvođača u cilju postizanja većih prinosa i kvaliteta proizvoda, tako i zahtevima tržišta u pogledu noviteta i ukusa. Pored toga, izbor hibrida u našoj ponudi je rezultat najmanje dvogodišnjeg izvođenja ogleda u našim vremenskim uslovima i načinu proizvodnje.

Izdvajamo iz ponude

Ambra F1

Rosare F1

Berosso F1

Everest

Victoria F1

Red Pearl F1

Obezbeđujemo stručnu podršku tokom procesa proizvodnje

Posebnu pažnju poklanjamo obilasku naših partnera i poljoprivrednih proizvođača, a sve u cilju da ih što bolje upoznamo sa našim sortimentom i da postignemo što bolje rezultate na obostrano zadovoljstvo. Takođe, da bi se u potpunosti iskoristio potencijal naših hibrida, tim „Holland Angro“-a obilazi proizvođače, prati proizvodnju i ukoliko je to potrebno, obezbeđuje stručne savete. Pored razvoja i prodaje semena povrća, cilj su nam i zadovoljni proizvođači.

Osim toga, stalno pratimo svetske trendove u pogledu noviteta i zahteva tržišta, kao i u samom procesu tehnologije proizvodnje semena, što se prvenstveno odnosi na veće pakete otpornosti prema patogenima i na tehnologiju dorade semena.

Kombinacija višegodišnjeg iskustva na terenu, odlične povratne informacije od proizvođača, pažljivo odabrani hibridi, praćenje i primena novih trendova, daju sigurnost u samoj proizvodnji i u postizanju maksimalnih rezultata.

Više od 25 godina sa vama

 

 Profesionalno  seme uz vase iskustvo I našu podršku garantuju uspeh.