Izaberite stranicu

Kukuruz Šećerac

Poslednjih nekoliko godina potražnja za kukuruzom šećercom je sve veća na našem tržištu zato je i njegov uzgoj sve popularniji među proizvođačima. Kukuruz šećerac u mlečnoj zrelosti može se jesti u svežem stanju, a najviše se koristi kuvan. Klip se može konzervirati, zamrzavati i marinirati. 

Za njegovu uspešnu proizvodnju je veoma bitan odabir hibrida određene vegetacije, dužine klipa kao i sadržaja šećera, što određuje da li spada u grupu superslatkih ili slatkih šećeraca. Može da se uzgaja kao glavna kultura, ali i posle nekih ranih kultura: ranog krompira ili ranih kupusnjača.

Kompanija “Holland Angro” nudi širok spektar hibrida kukuruza šećerca od kojih su većina već dobro poznati proizvođačima. Bez obzira na vaš način proizvodnje u našem sortimentu ćete naći hibride koji će zadovoljiti vaša očekivanja. Naša semena kukuruza šećerca kreću se od slatkih do super slatkih sorti izuzetno izdržljivih stabljika. Spadaju u grupu srednje ranih hibrida, mogu biti za raniju ili postrnu setvu i zagarantovano obezbeđuju visok prinos krupnih, sočnih i ukusnih plodova.

Više informacija na sledećim linkovima:

Proizvodnja kukuruza šećerca

Više od 25 godina sa vama

 

 Profesionalno  seme uz vase iskustvo I našu podršku garantuju uspeh.