Izaberite stranicu

Brokoli

Brokoli je kultura koja se kod nas poslednjih godina gaji na nešto većim površinama. Proizvodnja je ista kao i kod karfiola, od ranog proleća do kasne jeseni. Ono što je bitno pored odabira hibrida za određeni segment proizvodnje je i da cvast ima sitnu zrnastu strukturu tamno zelene boje. Za pojedine proizvođače je takođe bitna i osobina da neki hibridi posle seče glavne cvasti formiraju sitnije cvasti iz bočnih izdanaka – zaperaka.

Kompanija “Holland Angro” u svom sortimentu vam nudi vrhunsko seme brokolija koje je već dugi niz godina poznat našim proizvođačima. Spada u grupu srednje ranih hibrida, vegetacije oko 80 dana. Odlikuju ga fleksibilnost, atraktivne cvasti i visok prinos. Glavne cvasti su tamno zelene boje, fine zrnaste strukture  privlačne i proizvođačima i kupcima. Osim glavnih cvasti, obrazuje se veliki broj cvasti iz zaperaka, koji kvalitetom nimalo ne zaostaju za glavnim. Hibrid koji će se prilagoditi vašem načinu proizvodnje i ispuniti vaša očekivanja.

Celer rebraš nema zadebljao koren već mu je razvijen nadzemni deo, koji se sastoji od debelih i mesnatih lisnih drški i lišća. Stabljika raste i do 70 sm u vis ali se bere kada dostigne visinu od 50 cm; bere se ručno, odsecanjem rozete iznad korena. Može se prizvoditi u zaštićenom prostoru i na otvorenom polju. 

Kompanija “Holland Angro” u svom sortimentu nudi seme celera rebraša koji je pogodan za proizvodnju u zaštićenom prostoru ali i na otvorenom polju. Veoma dobro podnosi niske i visoke temperature i otporan je na mnoge bolesti. Sa našim hibridima ćete zagarantovano ispuniti svoja očekivanja i olakšati proces proizvodnje.

Više od 25 godina sa vama

 

 Profesionalno  seme uz vase iskustvo I našu podršku garantuju uspeh.