Izaberite stranicu

Blitva

Blitva je kultura za kojom raste potražnja poslednjih nekoliko godina. Gaji se tokom cele godine i izuzetno je isplativa. Jednostvana proizvodnja, brzo stizanje na berbu, kao i dugo branje su glavne osobine koje odgovaraju proizvođačima. 

Deo biljke koji se kod blitve smatraju plodom su listovi. Listovi se za ishranu pripremaju popuš spanaća, dok se lisne drške mogu pripremati kao špargla. Jako mladi listovi se mogu koristiti za ishranu u sirovom stanju u vidu salate. Listovi se beru tokom kompletnog ciklusa rasta biljke, jednostavnim podbiranjem listova sa strane, koji dostignu određenu veličinu.

Kompaninja “Holland Angro” vam nudi vrhunsko seme blitve koje će se prilagoditi vašem načinu proizvodnje i olakšati ga. Naš hibrid blitve je pogodan za uzgoj tokom cele godine, bilo da se proizvodnja odvija u plastenicima ili na otvorenom polju. Veoma dobro podnosi strene uslove i može se brati pojedinačno ili kao cela biljka. Sa našim semenom vam garantujemo odličan prinos koji će ispuniti vaša očekivanja.

Više od 25 godina sa vama

 

 Profesionalno  seme uz vase iskustvo I našu podršku garantuju uspeh.